11:58 20.12.2019

НАБУ здійснює обшуки в приміщенні одеського телеканалу "Думская ТВ"

1 хв читати
НАБУ здійснює обшуки в приміщенні одеського телеканалу "Думская ТВ"

В Одесі співробітники Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) здійснюють обшук у приміщенні телеканалу "Думская ТВ" на вул. Канатній, повідомляє телеканал на сторінці у Facebook.

"З ранку на канал "Думская ТВ" з обшуками прийшли співробітники НАБУ. Журналістів не пускають на робочі місця, штовхають. Вилучають техніку. Керівництво телеканалу вважає обшуки політично мотивованими і називає їх не інакше як тиском на свободу слова в ЗМІ", - йдеться в повідомленні.

У свою чергу народний депутат, голова делегації України в ПАРЄ у Верховній Раді VIII скликання Володимир Ар'єв (фракція "Євросолідарність") також підтвердив факт обшуків на телеканалі й вважає, що вони здійснюються "з метою особистої помсти на політичному ґрунті".

"Обшуки НАБУ на одеському телеканалі "Думская ТВ". Він належить Михайлу Шмушковичу, першому заступнику голови "Європейської солідарності" в області. Обшуки почались наступного дня, як голова одеської парторганізації Олексій Гончаренко закликав директора НАБУ Артема Ситника піти у відставку через внесення останнього в базу корупціонерів. (...) Старі часи повертаються. І до корупції, здається, колись може додатися зловживання службовими повноваженнями. З метою особистої помсти на політичному ґрунті та з особливим цинізмом", - написав Ар'єв на сторінці у Facebook у п'ятницю.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА