12:42 26.12.2019

"Київстар" запускає послугу оплати таксі за допомогою мобільних грошей

2 хв читати
"Київстар" запускає послугу оплати таксі за допомогою мобільних грошей

Мобільний оператор "Київстар" запускає послугу оплати служби таксі 838 за допомогою SMS, повідомила прес-служба компанії в четвер.

Згідно з релізом, послуга доступна всім абонентам передоплати "Київстар" у 15 містах України, де працює таксі 838.

Розрахунок реалізовується за допомогою фінансового сервісу "Київстар" "Смарт-Гроші". Для цього під час замовлення потрібно зазначити форму оплати "Смарт-Гроші" від "Київстару" або завантажити застосунок "Таксі 838" в App Store або Google Play і обрати відповідну форму оплати. При цьому дані кредитної картки вводити не потрібно - абоненту достатньо мати необхідну суму на своєму мобільному рахунку. "Послуга проста, безпечна й не потребує від пасажира введення особистих даних", - цитує прес-служба керівника департаменту мобільних фінансових сервісів "Київстар" Сергія Коптіка.

За підрахунками оператора, потенційно скористатися застосунком можуть понад 150 тис. абонентів - саме стільки клієнтів "Київстар" викликали службу 838 за останні кілька місяців, хоча оплатою за допомогою кредитної картки скористалися менше ніж 17% пасажирів. "Це свідчить про те, що українці все-таки ще насторожено ставляться до прив'язування даних картки в застосунках", - пояснив Коптік.

Оператор зазначає, що загалом на платформі "Смарт-Гроші" розміщено понад 2,5 тис. активних сервісів, за якими було реалізовано понад 10 млн. трансакцій. Найбільш затребувані сервіси - це оплата телекомунікаційних послуг, національних лотерей, купівля в інтернеті й оплата проїзду в громадському транспорті.

"Київстар" - український оператор телекомунікацій. Надає послуги зв'язку та передачі даних на основі широкого спектра мобільних і фіксованих технологій, зокрема 3G. Його послугами на кінець 2018 року користувалося близько 26,4 млн абонентів мобільного зв'язку і близько 0,9 млн клієнтів фіксованого інтернету.

Акціонером "Київстару" є міжнародна група VEON (раніше - VimpelCom Ltd.). Акції групи котируються на фондовій біржі NASDAQ (Нью-Йорк).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА