14:42 13.01.2020

"Київстар" випустив універсальний стартовий пакет Smart SIM без тарифного плану

1 хв читати
"Київстар" випустив універсальний стартовий пакет Smart SIM без тарифного плану

Мобільний оператор компанія "Київстар" випустив універсальний стартовий пакет Smart SIM без тарифного плану, який можна використовувати, зокрема, для самостійної заміни SIM-картки, повідомила прес-служба оператора.

Smart SIM можна використовувати для підключення тарифного плану "SIM для пристроїв", для підключення послуги "SIM для планшета", а також для самостійної заміни SIM-картки.

Тарифний план "SIM для пристроїв" дає змогу використовувати послуги мобільного оператора в розумних пристроях (IoT): сигналізаціях, GPS-трекерах, датчиках, смарт-годинниках тощо. Щодня абоненти отримуватимуть 30 Мб мобільного інтернету, 30 хвилин для дзвінків і 30 SMS-повідомлень для їх використання в IoT-пристроях.

Послуга "SIM для планшета" дає можливість використовувати ще одну SIM-картку для інтернету в планшеті, другому смартфоні або в модемі, маючи один номер і рахунок для основної та додаткової карток.

Крім того, щоб спростити процес відновлення SIM-картки, "Київстар" скасував оплату за послугу "Самостійна заміна SIM".

Раніше "Київстар" запустив тарифний план для абонентів старшого віку "Дзвінки для батьків".

"Київстар" - український оператор телекомунікацій. Надає послуги зв'язку та передачі даних на основі широкого спектра мобільних і фіксованих технологій, зокрема 3G. Акціонером "Київстару" є міжнародна група VEON (раніше - VimpelCom Ltd.). Акції групи котируються на фондовій біржі NASDAQ (Нью-Йорк).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА