17:35 14.01.2020

Супутниковий провайдер Viasat заявляє про шахрайські дії стосовно нього в інтернеті та соцмережах

1 хв читати
Супутниковий провайдер Viasat заявляє про шахрайські дії стосовно нього в інтернеті та соцмережах

Супутниковий та інтернет-ТВ провайдер Viasat (ТОВ "Віжн ТБ", Київ) заявляє, що шахраї під виглядом його фірмових брендованих тюнерів продають тюнери цифрового ефіру невідомого виробництва.

"Шахраї під виглядом фірмової брендованої продукції Viasat, зокрема супутникових тюнерів Strong SRT 7602, які рекомендовано купувати для перегляду закодованих телеканалів на супутнику, продають споживачам через фейкові сайти та фейкові сторінки у соціальних мережах тюнери Т2 (для цифрового ефіру) невідомого виробництва за ціною, що не відповідає ринковим реаліям", - повідомила прес-служба провайдера у вівторок.

Як зазначає Viasat, провокативний заголовок реклами та привабливо низька ціна викликали ажіотаж серед читачів Facebook. Потім цю новину підхопили і почали поширювати в соцмережі численні користувачі-боти, що, на думку провайдера, дає підстави стверджувати про сплановану акцію проти його іміджу.

Нині ТОВ "Віжн ТБ" готує матеріали для звернення до правоохоронних органів про відкриття кримінальних проваджень та притягнення винних до відповідальності.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА