19:13 05.02.2020

В "1+1 media" обурені обшуками СБУ в редакції "Грошей" і закликають Баканова прокоментувати ситуацію - заява

1 хв читати
В "1+1 media" обурені обшуками СБУ в редакції "Грошей" і закликають Баканова прокоментувати ситуацію - заява

У медіагрупі 1+1 media підтверджують, що в середу ввечері в приміщенні редакції програми "Гроші" відбувається обшук робочих місць журналістів офіцерами СБУ, та звертаються до глави Служби безпеки України Івана Баканова з проханням прокоментувати ситуацію і прояснити причини обшуків.

"Причини обшуку нам невідомі. Примітно, що за весь час існування незалежної України це перший обшук, який проводиться в 1+1 media. Ми можемо тільки припустити, що він пов’язаний з викривальною діяльністю програми. Зазвичай програма "Гроші" є джерелом важливої інформації. Ми обурені та стурбовані тим, що на порушення, які викриває редакція, реакції в більшості випадків немає, натомість журналісти самі стали заручниками своєї викривальної діяльності", - йдеться в заяві медіагрупи, оприлюдненій у середу ввечері.

У медіагрупі висловили переконання, що такі "візити" до редакції програми "Гроші" є повним порушенням журналістської недоторканності й "тиском на незалежні ЗМІ".

"Звертаємося до глави СБУ Івана Баканова з проханням прокоментувати ситуацію, чи відомо йому про причини проведення слідчих дій у приміщенні редакції "Гроші". Сподіваємося, що вони достатньо "вагомі" та справді пов’язані з питаннями національної безпеки", - йдеться в заяві 1+1 media.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА