10:08 12.02.2020

Інтернет 4G на перших станціях метро має з'явитися вже навесні - КМДА

1 хв читати
Інтернет 4G на перших станціях метро має з'явитися вже навесні - КМДА

 У Київській міській державній адміністрації прогнозують, що запуск 4G-зв'язку на перших станціях столичного метрополітену може з'явитися навесні 2020 року.

"Впровадження 4G у метро - це питання національного масштабу. Закон має виконуватися. Є юридичні процеси, яких необхідно дотримуватися. Якщо об'єднаємо зусилля всіх учасників цього процесу, проект буде втілено в анонсовані терміни", - наводить слова радника Київського міського голови Максима Бахматова прес-служба КМДА.

За його словами, наразі узгоджено всі важливі технічні аспекти з метрополітеном, і оператори надали необхідну технічну документацію.

"Оператори вже завезли в країну перші партії спеціального обладнання для побудови мережі та очікують отримання законних підстав для початку виконання монтажних робіт у метро. Повноцінна реалізація інвестиційного проекту залежить від ухвалення Київрадою рішення про плату за телеком-доступ до об'єктів комунальної власності", - зазначив директор з регуляторного забезпечення "Київстар" Олександр Когут.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА