14:45 13.03.2020

"Vodafone Україна" запускає безкоштовну послугу безлімітного доступу до соцмереж і месенджерів на час карантину

1 хв читати

Оператор мобільного зв'язку компанія "Vodafone Україна" на час карантину безкоштовно надасть своїм клієнтам безлімітний доступ до соціальних мереж (Facebook, LinkedIn, Twitter, Pinterest) та месенджерів (текстові та графічні повідомлення у Viber, Telegram, WhatsApp, Skype та Snapchat).

Як повідомила прес-служба оператора в п'ятницю, щоб скористатися доступом до послуги Online PASS, необхідно набрати комбінацію *316*1#. Послуга для безлімітного спілкування в соціальних мережах діятиме протягом 28 днів із моменту підключення, після чого буде відключена. Перевірити статус послуги Online PASS можна за допомогою USSD-команди *316*2#.

Послуга доступна для підключення клієнтам передплачених тарифних лінійок Vodafone Family, Vodafone RED Extra, Vodafone RED, Vodafone RED 2015, тарифів Vodafone Light+ та Vodafone ZAHID. У тарифах Vodafone SuperNet Start/Pro/Unlim та Joice послуга Online PASS вже включена в пакет послуг згідно з умовами тарифу і не потребує підключення.

"Vodafone Україна" - другий за величиною оператор мобільного зв'язку в Україні - за підсумками 2018 року скоротив чистий прибуток на 18,1% порівняно з 2017 роком - до 1,8 млрд грн за зростання доходу на 8% - до 12,9 млрд грн. У компанії пояснюють цей показник збільшенням витрат внаслідок активного розгортання мереж 4G та 3G.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА