13:10 23.03.2020

МОЗ України спільно з Viber запускає послугу інформування про ситуацію з коронавірусом

2 хв читати
МОЗ України спільно з Viber запускає послугу інформування про ситуацію з коронавірусом

Міністерство охорони здоров'я України у зв'язку з поширенням коронавірусу світом, зокрема на території України, запустило офіційну спільноту Viber, де має намір ділитися останніми даними про Covid-19 у країні.

Як повідомляють у компанії Viber, за два дні офіційна спільнота МОЗ України в Viber сягнула понад 2 млн підписників.

Як повідомила прес-служба Rakuten Viber у суботу, міністерство оприлюднюватиме останні новини і дані про коронавірус в Україні, кількість випадків зараження, а також розповідатиме про заходи обережності, яких варто дотримуватися в період карантину, та корисні поради від Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).

"На сьогодні загроза, яку становить коронавірус, велика як ніколи. Для вірусу не має значення матеріальне становище або соціальний статус. Хворіють і всесвітньо відомі політики, актори, і прості люди. На сьогодні ворог номер один не лише українського суспільства, а й усього світу - це смертельно небезпечна інфекція, коронавірус. Тому вкрай важливо оперативно інформувати населення про ситуацію в країні, а також про те, як уберегти себе і своїх близьких", - наводить прес-служба компанії слова міністра охорони здоров'я України Іллі Ємця.

У свою чергу директор з глобального розвитку Rakuten Viber Ганна Знаменська зазначила, що Viber гарантує користувачам безпечне середовище для спілкування та роботи. Компанія стежить, щоб користувачі постійно були в курсі подій і отримували лише достовірну інформацію, тому співпрацює з офіційними джерелами, які нею володіють.

Viber є частиною Rakuten Inc., світового лідера у сфері електронної комерції та фінансових послуг. Застосунок є офіційним месенджером футбольного клубу "Барселона", а також є офіційним застосунком для дзвінків та обміну миттєвими повідомленнями баскетбольного клубу Golden State Warriors.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна має власні розробки, які допоможуть перебити телевізійний сигнал РФ у прикордонні, - Зеленський

Витрати на генеративний ШІ в АТР досягнуть $26 млрд до 2027 року

Tesla просить акціонерів повторно схвалити винагороду Маска в $56 млрд, скасовану судом

Apple розгляне можливість виробництва пристроїв в Індонезії - Кук

ЦПД спільно з TikTok мають намір блокувати "сумнівні" акаунти

Клієнти банків зможуть надсилати довідки про доходи та низку інших документів через "Дію"

Рішення про скасування арешту 19,8% корпоративних прав lifecell дасть змогу закрити угоду з NJJ у максимально короткий термін - CEO "Датагруп-Воля"

КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД ЗАДОВОЛЬНИВ ПОЗОВ LIFECELL, ЗНЯВШИ АРЕШТ ІЗ 19,8% КОРПОРАТИВНИХ ПРАВ КОМПАНІЇ

Фрідман не отримає жодного цента від продажу lifecell, як і передбачають транзакційні документи - Шелемба

SpaceX вивела на орбіту нову групу інтернет-супутників Starlink

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА