15:40 26.03.2020

"Київстар" продовжив дію безкоштовного доступу до гарячих ліній, сервісів віддаленої роботи та консультацій лікарів онлайн до 24 квітня

2 хв читати
"Київстар" продовжив дію безкоштовного доступу до гарячих ліній, сервісів віддаленої роботи та консультацій лікарів онлайн до 24 квітня

Оператор мобільного зв'язку компанія "Київстар" продовжила термін дії акцій і пропозицій до 24 квітня 2020 року, які було запроваджено в підтримку приватних і корпоративних клієнтів у період карантину, йдеться в повідомленні оператора.

Абоненти оператора можуть телефонувати без плати за трафік на номери гарячих ліній Міністерства охорони здоров'я України, Центру громадського здоров'я (ЦГЗ), урядового контакт-центру тощо. (Повний список телефонів доступний на сайті оператора), де можна дізнатися інформацію про заходи профілактики поширення коронавірусу. Також без списання мегабайт мобільного інтернету абоненти можуть користуватися інформаційно-довідковими сайтами урядових установ, зокрема сайтами Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ), МОЗ та Міністерства закордонних справ України, сайтом сovid19 та іншими.

Абоненти оператора зможуть продовжити користуватися онлайн-консультаціями лікарів через мобільний додаток Doctor Online без оплати.

Для контрактних клієнтів-фізосіб і бізнес-клієнтів оператор збільшив ліміти в рамках послуги "Відстрочка платежу", що дасть змогу відтермінувати оплату за послуги, використані в березні або квітні 2020 року. Для абонентів, які не користуються кредитними лімітами, "Київстар" до 24 квітня скасував комісію у разі замовлення додаткових коштів.

Окрім цього, в рамках послуги "Київстар ТБ" оператор продовжив вільний доступ до новинних і дитячих телеканалів.

Для бізнес-клієнтів без оплати доступні такі сервіси оператора, як "Віртуальна мобільна АТС", Star.docs, Сервіс Microsoft Office 365 і StarTeams.

Окрім того, "Київстар" за сприяння Національної служби здоров'я надає бонуси лікарям первинки, які зареєстровані в електронній системі охорони здоров'я. Лікар отримає 150 бонусів (1 бонус - еквівалент 1 грн) протягом п'яти днів після заявки і зможе витратити їх протягом 30 днів на дзвінки і SMS на території Україні, послуги інтернету, оплату пакета послуг за тарифним планом.

Як повідомлялося, Кабінет Міністрів України запровадив режим надзвичайної ситуації у всій країні на 30 днів - до 24 квітня поточного року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА