12:13 08.04.2020

Українці в період карантину стали вчетверо частіше користуватися груповими дзвінками у Viber

2 хв читати
Українці в період карантину стали вчетверо частіше користуватися груповими дзвінками у Viber

Українські користувачі програми Viber стали відправляти в період карантину на 21% більше повідомлень порівняно з останніми тижнями січня, повідомила агентству "Інтерфакс-Україна" прес-служба компанії в середу.

При цьому відео-повідомлень стало більше на 207%, аудіо-повідомлень - на 46%, фото повідомлень - на 39%. Крім того, на 65% збільшилася кількість повідомлень, відправлених у групових чатах.

"Кількість аудіо-дзвінків між двома користувачами зросла на 25%, а відео-дзвінків - на 57%. При цьому їхня тривалість збільшилася на 45% (до семи хвилин) і 86% (до 9 хвилин) відповідно. Групових дзвінків стало більше у 3,92 раза", - уточнює Viber.

Крім цього, в період карантину серед українських користувачів зросла популярність спільнот - тепер їх переглядають на 74% більше користувачів. Кількість активних підписників зросла на 66%, а записи тепер отримують на 133% більше "лайків".

У свою чергу Viber у період карантину збільшив максимально можливу кількість учасників групових аудіо-дзвінків - із 5 до 20 осіб, відправив повідомлення з інструкціями з безпеки Всесвітньої організації охорони здоров'я на 22 мовах декільком мільйонам людей і запустив кампанію зі стікерами під гаслом "залишайся вдома".

Як повідомлялося, в березні Міністерство охорони здоров'я України у зв'язку з поширенням коронавірусу у всьому світі, зокрема на території України, запустило офіційне співтовариство Viber для поширення актуальних даних про Covid-19 в країні. За два дні офіційне співтовариство МОЗ України у Viber набрало понад 2 млн підписників.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА