19:52 13.04.2020

Укрексімбанк розробив мобільний застосунок для фізосіб-клієнтів, а Сбербанк оновив онлайн-банк

2 хв читати
Укрексімбанк розробив мобільний застосунок для фізосіб-клієнтів, а Сбербанк оновив онлайн-банк

Укрексімбанк розробив мобільний застосунок для клієнтів-фізичних осіб Enter EXIM, а Сбербанк (обидва - Київ) оновив онлайн-банк "Платіжний портал", свідчать повідомлення фінустанов у понеділок.

Згідно з повідомленням на сайті Укрексімбанку, за допомогою програми Enter EXIM клієнти банку можуть переглядати залишки на рахунках, змінювати ліміти з транзакцій, блокувати платіжні картки, переказувати кошти між картами банку, зокрема телефоном, аналізувати витрату коштів за категоріями, формувати розширену виписку, а також отримувати інформацію щодо курсів валют, розташування банкоматів та відділень фінустанови.

Уточнюється, що банк планує розширити функціонал застосунку, зокрема впровадити обмін валют, перекази між картками інших українських банків, поповнення мобільного телефону й оплату комунальних платежів.

Згідно з повідомленням Сбербанку, за допомогою оновленого онлайн-банку клієнти фінустанови можуть без комісії перевести гроші на картку будь-якого українського банку, зокрема за номером телефону, поповнити мобільний, оплатити інтернет, ТБ та інше, а також запросити кошти на карту. Крім того, клієнтам доступний функціонал минулої версії, зокрема перегляд залишку на рахунку, збільшення лімітів за операціями, інформація про курс валют і розташування відділень банку.

Уточнюється також, що новий онлайн-банк доступний і в застосунку, і у web-версії.

Укрексімбанк створено в 1992 році, єдиним власником є держава.

Сбербанк (раніше - дочірній банк Сбербанку Росії, до цього - банк "НРБ") засновано в 2001 році. Його єдиним власником є Сбербанк (РФ).

Згідно з даними Нацбанку України, на 1 січня 2020 року за розміром загальних активів Укрексімбанк посідав третє місце (202,922 млрд грн), а Сбербанк - восьме (59,078 млрд грн) серед 75 банків, що діяли.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА