14:36 17.04.2020

Використання домашнього інтернету від "Київстар" за місяць карантину зросло на 20%

2 хв читати
Використання домашнього інтернету від "Київстар" за місяць карантину зросло на 20%

Використання трафіку в мережі "Домашній інтернет" від мобільного оператора "Київстар" за місяць карантину зросло в середньому на 20%.

Як повідомила прес-служба компанії у п'ятницю, обсяг завантаженого контенту на сьогодні становить близько 11 Гб на добу на абонента, що на 22% більше, ніж зазвичай.

За даними "Київстар", найбільше трафіку споживають абоненти в Полтавській, Львівській та Чернівецькій областях. Так, у Полтавській області використовують рекордні 15 Гб на день на абонента.

Одночасно зі зростанням трафіку оператор відзначає також зростання попиту на підключення від нових абонентів. Зокрема, кількість заявок збільшилася на 3% порівняно з аналогічним періодом 2019 року. Найактивніше зростання нових підключень спостерігається в Дніпропетровській і Київських областях.

За час карантину до мережі "Домашній інтернет" від "Київстар" було підключено ще близько 4,5 тис. квартир.

"Для того, щоб продовжувати забезпечувати якісним зв'язком понад 1 млн абонентів, нам довелося оперативно адаптуватися до роботи в нових умовах. Насамперед ми забезпечили наших фахівців засобами особистого захисту, а в умовах обмеження роботи громадського транспорту організували логістику, щоб усі заявки на підключення та ремонтні роботи виконувалися вчасно", - цитує прес-служба начальника департаменту фіксованого зв'язку "Київстар" Сергія Сухорука.

Він додав, що, розуміючи важливість наявності інтернету й можливі фінансові труднощі абонентів, до кінця карантину оператор надаватиме послугу навіть за відсутності коштів на рахунку (на швидкості 3 Мбіт/сек).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА