23:12 22.04.2020

Мережа "Алло" в квітні має намір скоротити чверть офісних співробітників і на 25% скоротити фонд оплати праці

2 хв читати
Мережа "Алло" в квітні має намір скоротити чверть офісних співробітників і на 25% скоротити фонд оплати праці

Мережа "Алло" має намір скоротити 25% офісних співробітників і на 25% скоротити співробітникам, що залишилися, зарплати, при цьому скорочення зарплати не стосуються задіяння в роботі мережі персоналу, оскільки співробітники на віддаленій роботі отримують 50% зарплати, повідомив глава ради директорів мережі Дмитро Деревицький.

"Ми спочатку поділили співробітників на три групи: а, б, с. Для категорії А ми залишили зарплату на перший місяць без змін - вони працюють на повну силу віддалено або в офісі за їхнім бажанням і можливостями. Категорія Б - це ті, хто працює віддалено і отримує половину ставки ... через скорочення бізнесу їхні функції скоротилися. І категорія С - ті, кого ми або відправили у відпустку за свій рахунок, або домовляємося про скорочення", - сказав Деревицький під час онлайн-дискусії, організованої європейською бізнес асоціацією (ЄБА) у середу.

Ці кроки компанія зробила в березні.

"У квітні ми вводимо нову систему. Ідея така: скоротити 25% офісного персоналу і скоротити в середньому фонд оплати праці на 25% ... Ми не виконаємо цю мету повністю - офісний персонал не може стискуватися лінійно скороченню продажів. І ми залишили певні сфери , куди ми продовжуємо інвестувати", - вказав Деревицький.

При цьому компанія ввела одноразову виплату в додаток до лікарняного розміром 10 тис. грн для тих співробітників, у кого буде діагностований СOVID-19. "Було бажання застрахувати співробітників. Однак ми проаналізували чотири провідні страхові компанії та дійшли висновку, що не вийде у людини отримати гроші тоді, коли це потрібно. Коли людина захворіла, їй ніколи збирати папери", - сказав він.

"Рано чи пізно це станеться, ми будемо їх підтримувати", - додав Деревицький.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА