08:55 25.04.2020

Facebook дозволить користувачам спілкуватися в відеоконференціях

1 хв читати
Facebook дозволить користувачам спілкуватися в відеоконференціях

Компанія Facebook представила новий продукт Messenger Rooms, призначений для групових відеодзвінків, повідомляє Facebook.

Rooms дозволить влаштовувати відеодзвінки за участю до 50 осіб без обмежень за часом.

Створити відеоконференцію можна за допомогою облікового запису в Messenger або Facebook. Увійти в відеоконференцію може той, у кого є запрошення. Входити в конференцію і виходити з неї можна в будь-який час, поки вона триває.

Організатор відеодзвінка зможе обмежувати доступ до нього або видаляти з нього інших користувачів.

Телеканалу BBC в Facebook повідомили, що через коронавірус представили Messenger Rooms раніше, ніж планувалося.

Сама компанія не повідомила, коли саме функція Messenger Rooms з'явиться у всіх користувачів, але BBC зазначає, що на це може знадобитися кілька тижнів.

Facebook відзначила зростання попиту на відеодзвінки в належних їй додатках WhatsApp і Messenger. Так, кожен день у відеодзвінках беруть участь понад 700 млн користувачів цих месенджерів, у багатьох країнах кількість відеодзвінків зросла за останній час удвічі.

ЗМІ порівнюють новий продукт Facebook з відеосервісом Zoom, який отримав значну популярність саме тоді, коли багато хто змушений був самоізолюватись. У квітні кількість активних користувачів Zoom, призначеного для групових відеоконференцій, в добу досягла 300 млн.

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА