14:03 29.05.2020

"Київстар" підключив до 4G-мережі ще 800 населених пунктів України

1 хв читати
"Київстар" підключив до 4G-мережі ще 800 населених пунктів України

Мобільний оператор "Київстар" збільшив покриття мережі 4G у 22 областях України, підключивши ще 800 населених пунктів, де проживає 573 тис. людей, до швидкісної передачі даних за технологією LTE (4G), повідомила прес-служба компанії у п'ятницю.

Оператор, зокрема, підключив Бахмач на Чернігівщині, Згурівку на Київщині, Теофіополь у Хмельницькій області, Барвінкове у Харківській області та ін.

На сьогодні мережа 4G "Київстару" охоплює 12 тис. населених пунктів, у яких проживає 80% населення України.

Із часу запуску оператором 4G-зв'язку у квітні 2018 року послугами за новою технологією вже скористалися понад 10 млн абонентів. За цей період обсяги використання мобільного інтернету в мережі "Київстар" збільшилися з 325 до 649 петабайт.

У мережі 4G-зв'язку кожен абонент у середньому використовує по 8 Гб трафіку на місяць, це майже в чотири рази більше, ніж у мережі 3G.

"Київстар" - найбільший український оператор телекомунікацій. Надає послуги зв'язку і передачі даних на основі широкого спектра мобільних і фіксованих технологій, зокрема 3G. Його послугами на кінець 2018 року користувалися майже 26,4 млн абонентів мобільного зв'язку і приблизно 0,9 млн клієнтів фіксованого інтернету.

Акціонером "Київстару" є міжнародна група VEON (раніше - VimpelCom Ltd.). Акції групи котируються на фондовій біржі NASDAQ (Нью-Йорк).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА