14:13 29.05.2020

STEM is FEM подарує переможниці п’ятого модулю 3D-принтер та поїздку-сюрприз

2 хв читати

Домашній 3D-принтер із набором матеріалів отримає переможниця онлайн модулю освітнього проєкту STEM IS FEM. Про це розповів ініціатор проєкту, керівник компанії Gamingtec Сапар Карягдиїв.

П’ятий модуль проєкту STEM IS FEM, який мотивує дівчат до вибору технологічної кар’єри, буде присвячено технологіям 3D моделювання та друку у найрізноманітніших галузях. 13-14 червня захід вже вдруге відбуватиметься в онлайн форматі через карантинні обмеження. 

“Під час карантину наші квартири зі звичного місця проживання перетворилися на робочі кабінети, спортзали, ресторани та клуби за інтересами. Переможниці модуля ми даруємо 3D-принтер, який можна безпечно використовувати у домашніх умовах. Продовжуючи вивчати 3D-моделювання, вона зможе організувати вдома справжню стартап-лабораторію, у цього напряму велике майбутнє”, – говорить Сапар Карягдиїв.

Ще однією частиною призу за перемогу в творчому конкурсі проєкту стане поїздка-сюрприз на світову STEM-подію. Її переможниця зможе отримати її, коли світ оговтається від пандемії COVID-19. 

За словами організаторів, тему 3D моделювання та друк для модулю обрали на прохання учасниць попередніх модулів, яким кортіло познайомитися ближче саме із цим перспективним напрямком. 

Дві учасниці, які посядуть друге місце у конкурсі, отримають онлайн-курс “Програмне забезпечення для 3D-друку” від Іллінойського університету. 

Окрім конкурсного завдання, впродовж дводенного модулю дівчата послухають мотивуючі виступи відомих жінок, поспілкуються із жінками, які вже зараз використовують у своїй роботі технології 3D моделювання та друку, та візьмуть участь у практичних майстер-классах від партнерів проєкту. 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА