15:14 01.06.2020

"Vodafone Україна" у партнерстві з YouTube запустила пропозицію "YouTube без перерв" із нетарифікованим доступом до відеосервісу

2 хв читати

Мобільний оператор компанія "Vodafone Україна" і відеохостинг YouTube уклали угоду про співпрацю, у рамках якої представили пропозицію "YouTube без перерв" із нетарифікованим доступом до відеосервісу.

"Vodafone Україна" і YouTube уклали угоду про співпрацю, результатом якої стала унікальна для українського телеком-ринку пропозиція "YouTube без перерв". Завдяки ексклюзивній співпраці клієнти "Vodafone Україна" можуть безкоштовно протягом чотирьох місяців користуватися підпискою YouTube Premium. Підписка активується разом із послугою Video PASS, яка робить безлімітним трафік на YouTube та низці інших відеосервісів", - наголошується в повідомленні оператора.

Підписка, оформлена через пропозицію "YouTube без перерв", поширюється на всі пристрої, що підтримують додаток YouTube (телевізори, браузери, планшети та смартфони).

"Популярність відеоконтенту в інтернеті зростає колосальними темпами, а останнім часом цей тренд ще більше посилився через карантинний режим. Безумовним лідером серед відеосервісів є YouTube - у нашій мережі на його частку наразі припадає дві третини всього відеотрафіку", - зазначив директор із маркетингу "Vodafone Україна" Андрій Отрощенко.

Пропозиція "YouTube без перерв" діє з 1 червня 2020 року для всіх абонентів контрактної та передплатної форми обслуговування і буде доступна для підключення до 30 вересня 2020 року (дата закінчення акції може змінюватися). Після закінчення чотирьох місяців із дати підключення користувач отримає повідомлення про продовження підписки YouTube Premium і послуги Video PASS вже на платній основі. З п'ятого місяця підписка та послуга будуть автоматично переведені в платний режим відповідно до тарифів на цю послугу та підписку.

Послуга Video PASS дає абонентам "Vodafone Україна" доступ до сервісів YouTube, Netflix і MEGOGO (перелік сервісів може бути розширено) без тарифікації трафіку, надається лише за умови використання сервісу через офіційні додатки iOS або Android або офіційні веб-версії у смартфонах і не включає в себе вартість передплати у сервісах Netflix і MEGOGO.

"Більшість сервісів та додатків використовують не лише власні, а й сторонні ресурси, які можуть використовувати ГБ твого основного пакету в рамках тарифного плану. Для коректної роботи послуги Video PASS рекомендуємо стежити за залишком ГБ в основному пакеті, користуватися додатковими пакетами інтернету за необхідності", - наголошується в описі послуги.

Послуга Video PASS доступна лише на території України (за винятком тимчасово окупований територій) у мережі "Vodafone Україна".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА