16:09 04.06.2020

"Vodafone Україна" за період карантину відправив 30 млн SMS з інформацією про COVID-19

2 хв читати

Оператор мобільного зв'язку компанія "Vodafone Україна" за два місяці карантину за допомогою націлених розсилок відправив більше ніж 30 млн SMS із важливою інформацією про COVID-19.

Згідно з повідомленням оператора, залежно від мети інформаційної кампанії він відправляв SMS і по всій базі, і робив таргетинг розсилки з урахуванням різних критеріїв: географії, користування певними послугами.

Інформування користувачів було розпочато відразу після впровадження в Україні карантинних заходів і тривало, коли виникала потреба.

За перші два місяці після впровадження обмежень оператор відправив абонентам більш як 30 млн SMS-повідомлень.

Як зазначають у компанії, через два дні після оголошення карантину (12 березня) 100% абонентської бази отримали SMS з інформацією про вірус і рекомендаціями Міністерства охорони здоров'я України (всі тексти відправляли українською мовою). Також усім абонентам було відправлено перелік каналів МОЗ з інформацією про вірус.

Клієнтів, які перебувають за межами України, оператор попередив про закриття кордонів і надав інформацію про те, куди слід звертатися для повернення додому. Українцям, які не змогли повернутися й опинилися в скрутному становищі через закриття кордонів, відправляли повідомлення з контактами Міністерства закордонних справ, а особам, які поверталися, - список необхідних заходів профілактики.

У період великодніх свят "Vodafone Україна" відправив 8 млн націлених повідомлень по областям із рекомендацією відзначати Великдень вдома, щоб запобігти зростанню захворюваності. У повідомленнях було зазначено кількість захворілих у кожному регіоні, згідно з інформацією МОЗ.

Як повідомлялося, "Vodafone Україна" спільно з акціонером - групою компаній NEQSOL Holding - виділила 33 млн гривень для допомоги й підтримки лікарень і лікарів. Також компанія запустила і продовжує впроваджувати ініціативи, здатні підтримати Україну та українців під час карантину. Попередньо внесок компанії як соціальної підтримки оцінюється в суму майже близько 30 млн грн. Отже, загальна сума допомоги на 22 травня становила 63 млн грн. Окрім того, з метою підтримати місцеві бюджети керівництво "Vodafone Україна" ухвалило рішення відмовитися від податкових пільг, передбачених законом №3220.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Витрати на генеративний ШІ в АТР досягнуть $26 млрд до 2027 року

Tesla просить акціонерів повторно схвалити винагороду Маска в $56 млрд, скасовану судом

Apple розгляне можливість виробництва пристроїв в Індонезії - Кук

ЦПД спільно з TikTok мають намір блокувати "сумнівні" акаунти

Клієнти банків зможуть надсилати довідки про доходи та низку інших документів через "Дію"

Рішення про скасування арешту 19,8% корпоративних прав lifecell дасть змогу закрити угоду з NJJ у максимально короткий термін - CEO "Датагруп-Воля"

КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД ЗАДОВОЛЬНИВ ПОЗОВ LIFECELL, ЗНЯВШИ АРЕШТ ІЗ 19,8% КОРПОРАТИВНИХ ПРАВ КОМПАНІЇ

Фрідман не отримає жодного цента від продажу lifecell, як і передбачають транзакційні документи - Шелемба

SpaceX вивела на орбіту нову групу інтернет-супутників Starlink

Samsung повернув собі лідерство на світовому ринку смартфонів у I кв. - IDC

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА