18:42 23.06.2020

Mobile ID очолила топ-3 послуг "Vodafone Україна" для МСБ, далі "Навігатор" і BigData

2 хв читати

Найбільш актуальними послугами для малого та середнього бізнесу клієнти мобільного оператора компанії "Vodafone Україна" назвали послугу Mobile ID, "Навігатор" і BigData-сервіси.

Як зазначається в повідомленні компанії у вівторок, окрім класичних телеком-послуг, таких як голосовий зв'язок і передача даних, МСБ в Україні зацікавлений також у низці супутніх послуг, які надає оператор.

Топ-5 телеком-рішень для малого й середнього бізнесу очолила послуга Mobile ID, на другому місці - "Навігатор", на третьому - BigData. Також до п'ятірки найбільш актуальних послуг увійшли операторські бізнес-розсилки й надання доступу до Office 365.

У проведенні дослідження найактуальніших рішень для МСБ узяли участь 43 тис. компаній-клієнтів "Vodafone Україна".

"Дослідження проводилося під час першої фази карантину, й це відображено у відповідях наших клієнтів. Бізнес активно шукав і наразі продовжує використовувати рішення для організації віддаленої роботи й налагодження електронного документообігу. Тому недивно, що технологія Mobile ID є лідером за зацікавленістю з боку наших клієнтів", - зазначив начальник департаменту цифрових рішень і платформ "Vodafone Україна" Микола Тракнов, на якого посилається прес-служба.

Він також зазначив, що сплеск кібершахрайства під час карантину призвів до того, що люди почали більше уваги приділяти питанням безпеки своїх даних і обирати рішення, які гарантують їх захист і збереження.

"Vodafone Україна" за підсумками 2019 року збільшив чистий прибуток на 45% порівняно з 2018 роком - до 2,54 млрд грн, дохід зріс на 25% - до 15,98 млрд грн, показник OIBDA (операційний дохід до вирахування амортизації основних засобів і нематеріальних активів) - на 21% у річному обчисленні й сягнув 8,3 млрд грн.

У 2019 році NEQSOL Holding через OOO Telco Solutions and Investments, підконтрольну Bakcell, підписало угоду з ПАТ "МТС" про купівлю її телекомунікаційного бізнесу в Україні. Операцію з купівлі "Vodafone Україна" було закрито наприкінці грудня 2019 року із залученням фінансування J.P. Morgan і RBI, ціна сягнула $734 млн, включно з відкладеним платежем на суму близько $84 млн.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

В Україні у 2023 р. скоротилися кількість абонентів фіксованого зв'язку та доходи від послуг його надання - НКЕК

Дохід провайдерів фіксованого інтернету в Україні у 2023 році зріс на 25% - НКЕК

В українських онлайн-медіа зросла кількість політичної "джинси" - дослідження ІМІ

Україна приєдналася до WIPO ALERT для протидії піратським вебсайтам - Мінекономіки

Більшість українців не відповідають на дзвінки з невідомих номерів, лише 10% передзвонять - опитування Rakuten Viber

У Верховній Раді зареєстрували "законопроєкт про регулювання телеграму"

Китай вимагає від держустанов заміни іноземних ПК, серверів і ПЗ місцевими рішеннями - FT

Мін'юст США подав позов проти Apple, звинувативши компанію в монополізації ринку смартфонів

Кількість користувачів програми NovaPay за 3 міс. сягнула 100 тис.

"Київстар" у 2023 р. збільшив виручку на 8%, наростивши капітальні інвестиції на 6,8%

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА