08:43 15.07.2020

Spotify запустився в Україні

2 хв читати
Spotify запустився в Україні

Популярний музичний стримінговий сервіс Spotify у вівторок почав офіційну роботу в Україні і ще в 12 країнах, зазначається в повідомленні сервісу.

"Вихід на ці 13 ринків є важливою подією в історії Spotify, адже ми раді вітати фанатів і виконавців на ринках, що розвиваються, наприклад в Україні, де стримінг стає ще більш популярним і де ми бачимо великі перспективи для Spotify", - наводиться в релізі коментар виконавчого директора в Центральній Європі Майкла Краузе.

Spotify також запустився в Молдові, Казахстані, Білорусі, Росії, Албанії, Боснії і Герцеговині, Хорватії, Косово, Чорногорії, Сербії, Словенії та Північній Македонії.

Як наголошується в повідомленні сервісу, безкоштовна версія Spotify буде доступна користувачам по всій країні, а тарифна лінійка розрахована від $ 2,49 на місяць для студента до $ 7,99 для сім'ї з шести чоловік.

Сервіс також запропонує плейлисти, створені спеціально для українських користувачів: Top Hits Ukraine, New Music Friday Ukraine, Інді (локальна популярна indie музика), окремі плейлисти популярних українських виконавців.

Крім того для українських виконавців стане доступна платформа Spotify for Artists з інструментами, які допомагають стежити за надходженнями нових релізів в режимі реального часу, вивчати свою аудиторію, розвивати бізнес і спілкуватися з шанувальниками.

У Spotify понад 286 млн користувачів в усьому світі, зокрема 130 млн - передплатники Spotify Premium. Із запуском Spotify в Україні та 12 інших країнах сервіс став доступний на 92 ринках. Сервіс містить понад 50 млн треків і 4 млрд плейлистів з музикою українських і міжнародних виконавців. На Spotify доступні персональні рекомендації музичних новинок, можливість відтворення на різних пристроях, інтеграція з Instagram, Facebook, Samsung, Android TV, Google Maps і іншими.

 

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА