13:37 23.07.2020

lifecell запустив тарифи з безлімітним інтернетом

2 хв читати
lifecell запустив тарифи з безлімітним інтернетом

Оператор мобільного зв'язку lifecell запустив нову лінійку тарифних планів для індивідуальних абонентів, що обслуговуються на умовах передоплати, половина з яких передбачає безлімітний мобільний інтернет, від 250 до 5 тис. хвилин дзвінків плюс безлімітні дзвінки на номери lifecell після використання пакетних хвилин.

Як повідомила прес-служба оператора в четвер, пакети послуг (денний і чотиритижневий) тарифних планів "Просто Лайф", "Смарт Лайф", "Вільний Лайф" і "Platinum Лайф" діють у всій території України.

Пакети послуг (денний і 4-тижневий) тарифних планів "Просто Лайф. Регіон", "Смарт Лайф. Регіон", "Вільний Лайф. Регіон" та "Platinum Лайф. Регіон" діють на території Донецької та Луганської (крім непідконтрольних територій), Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Кіровоградської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Херсонської, Хмельницької, Черкаської, Чернівецької областей та в деяких районах інших областей України. У разі використання пакета послуг за межами території дії, починаючи з наступного дня, стягується плата розміром 5 грн/день.

"Наші абоненти постійно збільшують використання дата-трафіку. Саме тому в новій серії тарифних планів ми вперше запустили два національних і два регіональних пакети послуг із безлімітним інтернетом. Ми також прагнемо, щоб наші абоненти не відчували обмежень у спілкуванні незалежно від того, на яку мережу вони телефонують. Тому в нових пакетах послуг міститься від 250 до 5000 хвилин на номери всіх мобільних операторів в Україні, а в деяких тарифних планах - і на мережу фіксованого зв’язку", - наводить слова керівника маркетингового департаменту lifecell Вадима Приходька прес-служба.

При цьому, згідно з даними на сайті оператора, починаючи з 23 липня 2020 року буде припинено можливість переходу (міграції) наявних абонентів на умови обслуговування тарифних планів "Лайфхак", Platinum, "4 безліміти", "Жара GO", "Жара GO PLUS", а також можливість підключення нових абонентів до тарифних планів "ВiP Жара" і "ВiP Жара Плюс".

Вартість й умови цих тарифних планів залишаються без змін.

lifecell - третій за величиною мобільний оператор в Україні. За підсумками 2019 року компанія отримала 1,114 млрд грн чистого збитку, що, однак, 14,4% менше, ніж у 2018 році, виручка оператора при цьому збільшилася на 13,6% - до 5,984 млрд грн, а показник EBITDA зріс на 17,4%, до 3,243 млрд грн.

Активна абонентська база lifecell за підсумками 2019 року становила 7,4 млн клієнтів, загальна кількість абонентів у мережі оператора скоротилася на 10,1%, до 8,9 млн абонентів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА