14:32 27.07.2020

Кожен третій глядач сподівається на розкодування сигналу провідних українських телеканалів на супутнику - Viasat

1 хв читати
Кожен третій глядач сподівається на розкодування сигналу провідних українських телеканалів на супутнику - Viasat

Понад третина українських глядачів все ще сподівається, що супутниковий сигнал телеканалів буде розкодовано, випливає з дослідження ринку супутникового телебачення, проведеного у червні GFK Ukrainе та "Інфо сапієнс" на замовлення оператора супутникового телебачення Viasat.

Згідно з дослідженням, майже 2 млн глядачів все ще не прийняли або відклали рішення про перехід до офіційного платного провайдера або про зміну типу прийому сигналу для перегляду закодованих каналів через заяви про можливе розкодування каналів, які звучали на державному рівні.

"Це спровокувало людей не переходити на платний тип прийому і, як наслідок, в очікуванні розкодування каналів зріс попит на піратські сервіси або заборонені російські канали, які надалі залишаються відкритими на супутниках і доступні нашому глядачеві безкоштовно", - наголошується в повідомленні Viasat.

Провайдер наголошує, що на сьогодні вже закодовано понад 40 українських каналів, і цей перелік розширюватиметься.

"Жодних підстав для можливого декодування супутникового сигналу українських каналів немає. Найцікавіші передачі та шоу доступні лише на основних версіях каналів на противагу міжнародним скороченим версіям, які були запущені на безкоштовному супутнику. Для перегляду улюблених каналів і передач глядачам необхідно вибрати офіційного оператора телебачення", - зазначають у Viasat.

Як повідомлялося, найбільші українські медіа-групи "1+1 media", StarLightMedia, "Медіа Група Україна" та Inter Media Group у січні 2020 року закодували супутниковий сигнал.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА