12:48 12.08.2020

"Київстар" модернізував "комерційний дата-центр"

1 хв читати
"Київстар" модернізував "комерційний дата-центр"

Мобільний оператор "Київстар" збільшив потужності дата-центру більше ніж удвічі, посилив його систему безпеки та забезпечив цілодобову технічну підтримку, повідомила прес-служба компанії.

"Попит на розміщення серверного обладнання на стороні оператора і на хмарні рішення в українських компаній зростає, оскільки бізнес добре розуміє, що сервісні IT-завдання швидше і дешевше віддати на реалізацію постачальнику конвергентних послуг, а самому зосередитися на розвитку бізнесу та стратегічних завданнях. Для користувачів послугами дата-центрів, особливо для банків і фінансових організацій питання кібербезпеки критично важливі. Тому для нас модернізація дата-центру – це виправдана інвестиція і закономірний процес еволюції та розвитку послуг для бізнесу", - цитує прес-служба директора з розвитку бізнесу на корпоративному ринку "Київстар" Костянтина Вечора.

Компанія зазначає, що в побудові системи безпеки дата-центру враховано вимоги щодо забезпечення рівня надійності Tier-III. Крім того, є автоматична пожежна сигналізація і система пожежогасіння, цілодобова охорона й система відеоспостереження, доступ до устаткування під спостереженням охоронного персоналу.

За даними "Київстару", Послугами комерційного дата-центру користуються компанії малого, середнього і великого бізнесу з таких галузей, як фінанси та банківський сектор, логістика, промисловість, сільське господарство, фармацевтичні та IT компанії, охорона здоров'я, рітейл, енергетика.

Серед замовників послуг - зокрема компанії, кількість співробітників яких не перевищує 50 осіб. Важливим фактором є наявність у замовника своєї IT-інфраструктури та IT-фахівців.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА