16:02 20.08.2020

"Vodafone Україна" додала маршрути в Тернопільській і Волинській областях у Village Routes

2 хв читати

Мобільний оператор - компанія "Vodafone Україна" розширила напрям Village Routes, запущений у рамках туристичного проекту Find&Follow, маршрутами в Тернопільській і Волинській областях.

Згідно з повідомленням прес-служби оператора, розширено мережу маршрутів на Закарпаття і Львівщину.

Нові туристичні напрямки з'являються на карті відповідно до розгортання мережі 4G (LTE 900 Мгц), яка покриває невеликі населені пункти. Зокрема, до списку маршрутів внесено подорожі до печер Тернопільської області - "Млинки" й "Оптимістичної". Прихильникам гірських походів і грибного полювання Village Routes пропонують відвідати Славське.

На Волині стали доступні музей історії сільського господарства і музей-садиба Лесі Українки.

Окрім детального опису кожної локації, на сторінці маршруту туристи знайдуть контакти музеїв, екскурсоводів, провідників, геолокацію кожного об'єкта, поради щодо додаткових екскурсій, харчування і проживання.

"Щотижня перелік маршрутів у кожній з областей доповнюється. "Vodafone Україна" розширює географію туристичних локацій, згідно з розгортанням 4G (LTE 900 Мгц) мереж саме в сільській місцевості, яка вкрай потребує допомоги в розвитку інформаційної інфраструктури для поліпшення туристичної привабливості та підтримки місцевого бізнесу", - зазначає оператор.

Раніше оператор змінив назву запущеного в 2015 році туристичного проекту Vodafone Smart Routes на Find&Follow.

Vodafone Smart Routes - пішохідні туристичні маршрути в містах України, які візуалізуються за допомогою кам'яних табличок з QR-кодами та цікавими персонажами.

Туристичні стежки вже є в семи містах України - Києві, Львові, Чернівцях, Полтаві, Ужгороді, Черкасах і Херсоні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА