16:10 27.08.2020

"Vodafone Україна" запустив 4G у Національному парку в Сухолуччі

1 хв читати

Мобільний оператор "Vodafone Україна" запустив мережу 4G на території Національного парку в Сухолуччі (Київська обл.) на час проведення відкритого Чемпіонату України з тріатлону на довгу дистанцію, який відбудеться 29 серпня.

Як повідомила прес-служба оператора в четвер, технічні фахівці компанії встановили в зоні проведення чемпіонату базову станцію LTE1800 + 2G (голос). Це дасть змогу користуватися мобільним інтернетом на швидкості до 200Мбіт/с, а також послугами якісного голосового зв'язку.

"Vodafone Україна" також повідомляє, що продовжує розширювати мережу 4G (LTE 900 МГц), щоб забезпечити покриття швидкісного інтернету в невеликих населених пунктах. Мережа вже працює в Хмельницькій, Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській, Тернопільській, Рівненській, Чернівецькій та Волинській областях.

До кінця 2020 року компанія планує запустити мережу LTE 900 МГц у всіх областях України: по черзі від заходу на схід. Згідно з ліцензійними умовами, до середини 2022 року має бути забезпечено покриття мобільного швидкісного інтернету в населених пунктах із населенням понад 2000 осіб із охопленням 90% населення країни, а також - покриття доріг міжнародного і національного значення до середини 2024 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА