12:08 03.09.2020

"Vodafone Україна" запускає курс із машинного навчання й інтелектуального аналізу даних Big Data Lab

1 хв читати

Оператор мобільного зв'язку компанія "Vodafone Україна" залучила професора, доктора технічних наук, завідувача кафедри прикладної математики НТУУ КПІ Олега Чертова до розробки курсу з машинного навчання й інтелектуального аналізу даних для школи Vodafone Big Data Lab.

Як наголошується в повідомленні оператора, Чертов також виступав ініціатором першої освітньої програми з Data Science у вишах України, є архітектором найбільшої OLAP-системи в Україні, яка і донині працює в Державній службі статистики України.

Чертов також консультує Світовий банк і Фонд народонаселення ООН, є координатором проектів Horizon 2020 року, NATO Science for Peace and Security, Volkswagen Foundation.

Програма курсу "Машинне навчання та інтелектуальний аналіз даних" передбачає вивчення предмета протягом 33 аудиторних онлайн-годин. Курс містить 16 лекційно-семінарських занять, п'ять практичних занять й екзаменаційну контрольну роботу.

Мета курсу - ознайомити слухачів із теоретичними основами та методами машинного навчання та інтелектуального аналізу даних, сформувати у них здатність самостійно обирати й застосовувати відповідні математичні моделі та методи для вирішення типових практичних завдань із пошуку неявних закономірностей.

Як зазначають у "Vodafone Україна", школа Vodafone Big Data Lab залучила до розробки програми навчання провідних фахівців вищих навчальних закладів України та світу, які провели роботу з адаптації матеріалів відповідно до міжнародних стандартів науки про великі дані.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА