19:20 14.09.2020

"1+1 media" очікує проведення оцінки активів УМХ із залученням незалежних експертів і схвалення АМКУ

2 хв читати
"1+1 media" очікує проведення оцінки активів УМХ із залученням незалежних експертів і схвалення АМКУ

Медіагрупа "1 + 1 media", до складу якої належить ТОВ "1 + 1 Інтернет", що перемогло в конкурсі Нацагентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів (АРМА) з відбору керуючого активами "Українського Медіа Холдингу" (УМХ), очікує проведення оцінки активів УМХ із залученням незалежних експертів.

Як наголошується в повідомленні, поширеному "1 + 1 media" в понеділок, медіагрупа очікує завершення низки кроків, які повинні передувати підписанню договору між ТОВ "1 + 1 Інтернет" і АРМА. Зокрема це проведення оцінки активів УМХ і їх фінансового стану із залученням незалежних експертів і отримання узгодження Антимонопольного комітету України (АМКУ) на укладення такого договору.

"Не дивлячись на тиск, який відбувався протягом усього конкурсу, АРМА прийняло рішення в інтересах держави і активів УМХ, оскільки програма розвитку активів, запропонована ТОВ "1 + 1 Інтернет", передбачає найбільші надходження до державного бюджету та ефективні заходи для розвитку активів УМХ", - заявляють в "1 + 1 media".

Як повідомлялося, "1 + 1 Інтернет" перемогло в конкурсі на управління активами медіахолдингу УМХ, запропонувавши, за даними АРМА, найбільш вигідні економічні умови управління активами, зокрема найвищу суму гарантованих щомісячних перерахувань до державного бюджету розміром 5 млн грн, а також прогнозовані надходження до держбюджету сумою майже 8 млн грн щомісяця.

У конкурсі брали участь шість компаній: "Видавництво Український медіа дім", "Комунікаційний хаб "Економіка", "Об'єднана Медіа Група", ТОВ "Сьогодні мультімедіа", ТОВ "1 + 1 Інтернет" і "Видавничий дім Масаві".

У держреєстрі власником "1 + 1 Інтернет" зазначено Grintwood Investments Limited, кінцевого бенефіціара якого встановити неможливо, однак, відповідно до структури власності телерадіокомпанії "Студія 1 + 1", на її сайті співвласниками Grintwood Investments Limited виступали Ігор Коломойський і Ігор Суркіс.

Чистий фінансовий результат ТОВ "1 + 1 Інтернет" за 2018 рік склав 14,196 млн грн. Надходження від реалізації продукції, згідно з банківськими виписками за період з 1 лютого 2020 року до 31 липня 2020 року, надані АРМА ТОВ "1 + 1 Інтернет", складають близько 259 млн грн.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА