17:54 17.09.2020

Окружний адмінсуд Києва відкрив справу за позовом "Прямого" до Нацради з телерадіомовлення

1 хв читати
Окружний адмінсуд Києва відкрив справу за позовом "Прямого" до Нацради з телерадіомовлення

 Окружний адміністративний суд Києва відкрив провадження у справі за позовом телеканалу "Прямий" до Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, повідомляє прес-служба ОАСК.

"Окружний адміністративний суд міста Києва відкрив провадження за позовом телеканалу "Прямий" про оскарження рішення Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення про призначення позапланової виїзної перевірки", - йдеться в повідомленні на сайті ОАСК.

Зокрема, йдеться про оскарження позивачем рішення Нацради від 9 квітня 2020 року №519, яке, на його думку, було ухвалено з порушенням законодавства.

"Суд ухвалив розглядати справу за правилами спрощеного позовного провадження", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, у провадженні Окружного адмінсуду Києва вже перебуває справа за позовом "Прямого" про оскарження рішення Нацради від 9 січня 2020 року про позапланову перевірку.

Національна рада України з питань телерадіомовлення 9 січня 2020 року призначила позапланову виїзну перевірку телеканалу "Прямий" через висловлювання ведучого, в якому нібито містилося "посягання на честь і гідність президента України Володимира Зеленського".

На думку Нацради, йдеться не лише про слова телеведучого Сергія Пояркова, а й про зміст усієї передачі загалом, в якій не були встановлені загальноприйняті етичні рамки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА