09:16 07.10.2020

Apple проведе презентацію 13 жовтня, аналітики чекають на iPhone із підтримкою 5G

1 хв читати
Apple проведе презентацію 13 жовтня, аналітики чекають на iPhone із підтримкою 5G

Американська Apple Inc. оголосила про проведення презентації 13 жовтня.

Аналітики очікують, що на цьому заході компанія представить iPhone з підтримкою мережі нового покоління мобільного зв'язку 5G, повідомляє The Wall Street Journal.

Традиційно з 2012 року нові моделі смартфонів Apple показувала публіці в рамках презентацій у вересні. Проте цього року компанія в перший місяць осені продемонструвала нові моделі "розумного годинника" Apple Watch і фітнес-сервіс Apple Fitness+.

Представники компанії наприкінці літа заявляли, що запуск нових iPhone цього року відбудеться на кілька тижнів пізніше.

IPhone із підтримкою 5G стане одним із найбільш очікуваних з 2014 року, коли Apple представила варіант пристрою з великим екраном, на який нині припадає близько половини продажу, зазначає WSJ. Виробництво наступного iPhone було відкладено, оскільки компанія зіткнулася з проблемами, спричиненими пандемією коронавірусу COVID-19, через призупинення роботи заводів і обмежень на поїздки до Китаю.

Котирування акцій Apple зросли на 0,04% на додаткових торгах у вівторок після падіння на 2,9% за підсумками основної сесії. Капіталізація компанії від початку поточного року зросла більше ніж на 54% і нині перевищує $2 трлн.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА