18:34 08.10.2020

"Vodafone Україна" подовжує пропозицію "YouTube без перерв" із нетарифікованим доступом до відеосервісу

1 хв читати
"Vodafone Україна" подовжує пропозицію "YouTube без перерв" із нетарифікованим доступом до відеосервісу

Мобільний оператор компанія "Vodafone Україна" подовжує до 28 лютого пропозицію "YouTube без перерв", у рамках якої клієнти оператора можуть безоплатно протягом чотирьох місяців користуватися підпискою YouTube Premium.

Як зазначено в прес-релізі компанії в четвер, підписка активується разом із послугою Video PASS, яка робить безлімітним трафік на YouTube та низці інших відеосервісів.

Пропозиція "YouTube без перерв" діє для всіх абонентів контрактної та передплаченої форми обслуговування. Підписка поширюється на всі пристрої, що підтримують застосунок YouTube: телевізори, браузери, планшети, смартфони.

Після закінчення чотирьох місяців з дати підключення користувач отримає повідомлення про продовження підписки YouTube Premium та послуги Video PASS уже на платній основі. З п'ятого місяця підписка і послуга будуть автоматично переведені в платний режим відповідно до тарифів на цю послугу та підписку.

Як повідомлялося, мобільний оператор "Vodafone Україна" та відеохостинг YouTube уклали угоду про співпрацю, у рамках якої представили пропозицію "YouTube без перерв" із нетарифікованим доступом до відеосервісу 1 червня 2020 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА