19:18 08.10.2020

"Київстар" розглядає можливість винести деякі напрями в окремі компанії для підвищення їхньої автономії

1 хв читати
"Київстар" розглядає можливість винести деякі напрями в окремі компанії для підвищення їхньої автономії

Мобільний оператор "Київстар" розглядає можливість підвищити автономію частини сервісів шляхом виділення їх в окремі бізнес-одиниці.

"Так, ми замислювалися про анбандлінг "Київстару", і він може бути дуже багаторівневим. Є вже більш-менш зрозумілий напрям - це відділення інфраструктурного та сервісного бізнесу. Є дуже прогресивний напрям - відділення цих нових напрямів бізнесу в окремі юрособи, щоб їх "не душити", - заявив Олександр Комаров президент "Київстару" на конференції в Києві в четвер.

Він зазначив, що "Київстар" як велика компанія з багатьма різними вертикалями бізнесу є сама по собі малорухливою, і всередині неї складно швидко впровадити щось нове, тоді як у сучасному світі від швидкості роботи з новими сервісами і напрямами іноді залежить дуже багато.

"Цілком можливо, що ми відгалужуватимемо від себе бізнеси, які нам здаватиметься, що краще розвиватимуться поза межами юридичного поля "Київстару". Це цілком можливий сценарій", - наголосив президент компанії.

Він також повідомив, що в планах "Київстару" активно розвивати супутні сервіси і довести їхню частку щонайменше до 5% від загального доходу компанії до 2023 року. Наразі частка супутніх сервісів, за словами Комарова, в доході компанії становить "одиниці відсотків".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА