19:38 11.10.2020

Мобільний інтернет-доступ в Мінську відновлено в повному обсязі

1 хв читати
Мобільний інтернет-доступ в Мінську відновлено в повному обсязі

Пропускна здатність мобільного інтернету, знижена на деякий час через проведення в неділю в Мінську масової несанкціонованої акції протесту, повністю відновлена, повідомив провайдер А1.

"Станом на 18:50 надання послуги передання даних відновлено в повному обсязі", - йдеться в повідомленні в офіційному мікроблозі Twitter компанії.

Раніше компанія інформувала, що "відповідно до розпорядження уповноважених державних органів 11 жовтня в Мінську знижена пропускна здатність мобільного інтернету". "Виконання цієї вимоги веде до погіршення якості сервісу передання даних або тимчасової недоступності послуги", - попередили там.

У неділю в Мінську проходить чергова несанкціонована акція протесту.

У Білорусі вже понад два місяці тривають акції протесту проти підсумків виборів президента, які відбулися 9 серпня. Переможцем оголошений чинний глава держави Олександр Лукашенко, який займає цей пост з 1994 року. Опозиція не визнала оголошені владою підсумки виборів, вважає їх сфальсифікованими.

Наймасовіші акції протесту проходять у Мінську в неділю. На їх фоні в столиці тимчасово закриваються деякі станції метро, а також знижується пропускна здатність мобільного інтернету.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА