11:22 16.10.2020

"Київстар" запустив послугу оплати товарів на Liki24.com мобільними грошима

1 хв читати
"Київстар" запустив послугу оплати товарів на Liki24.com мобільними грошима

Мобільний оператор компанія "Київстар" запустив послугу оплати медичних товарів і ліків на сайті Liki24.com грошима з мобільного рахунку.

Як повідомляється в прес-релізі компанії в п'ятницю, послуга доступна всім абонентам передплаченого зв'язку, які замовляють товари на сайті Liki24.com з доставкою. Дія послуги не поширюється на замовлення з умовою самовивозу.

Зазначається, що максимальна сума одноразового платежу з мобільного рахунку "Київстару" становить 3 тис. грн. Каталог послуг для оплати за допомогою мобільного рахунку налічує понад 3 тис. сервісів. Серед них - оплата комунальних платежів, інтернету і телебачення, оплата проїзду в громадському транспорті, переказ грошей з одного мобільного рахунку на інший і на банківську карту, послуги страхування, купівля квитків до театру, на концерти, а також оплата штрафів за порушення ПДР.

Оплату можна здійснювати за допомогою мобільного застосунку "Смарт-Гроші", на сайті money.kyivstar.ua, на сайті фінансового партнера або через USSD-команди на кнопочному мобільному телефоні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА