15:55 20.10.2020

"Велика трійка" мобільних операторів запустила послугу "SMS-паркування" на муніципальних майданчиках у Харкові

1 хв читати
"Велика трійка" мобільних операторів запустила послугу "SMS-паркування" на муніципальних майданчиках у Харкові

Телеком-оператори "Vodafone Україна", "Київстар" та lifecell спільно із Харківською міською радою в рамках цифрової трансформації міста з 20 жовтня запустили можливість оплати парковки на майданчиках комунального підприємства "Харківпарксервіс" за допомогою SMS.

Як зазначається у спільному прес-релізі компаній, серед переваг послуги "SMS-паркування" - безконтактна оплата, оплата не виходячи з авто, простий алгоритм оплати "в один крок" і доступність з будь-якого мобільного телефону.

Для оплати парковки абонент має відправити SMS на короткий номер 949, зазначивши державний номер авто, номер парковки та кількість годин паркування.

У відповідь абоненту приходить SMS із інформацією про оплату паркування, а за 10 хвилин до його закінчення - попередження.

Вартість паркування оплачується з основного рахунку абонента.

Послуга доступна абонентам "Vodafone Україна", "Київстар" та lifecell передплаченої форми обслуговування.

Для абонентів "Vodafone Україна" мінімальний залишок балансу на мобільному рахунку після оплати парковки має бути не менше ніж 3 грн, а для абонентів "Київстар" та lifecell - 0 грн.

При необхідності отримання дублікатів всіх діючих оплат абонент може відправити SMS на номер 949 із текстом "D" або "d".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА