19:27 02.11.2020

Vodafone TV запустив новий спортивний пакет

2 хв читати

 Vodafone TV запускає новий спортивний пакет - "Оптимальний Спорт".

Як повідомила прес-служба мобільного оператора "Vodafone Україна" в понеділок, цей пакет забезпечує доступ до спортивних каналів - Футбол 1/2/3, Setanta Sports, Viasat Sport, XSPORT.

Окрім спортивних каналів, "Оптимальний Спорт" пропонує весь контент базового пакету "Оптимальний": у пакеті доступні понад 180 телеканалів, серіали HBO і тематичні кінозали з тисячі фільмів у відеотеці.

Вартість пакета - 209 грн на місяць.

Окрім цього, повідомила компанія, з 2 листопада знижується вартість пакета "Оптимальний" до 99 грн на місяць. Пакет "Оптимальний" дає можливість дивитися більше ніж 170 телеканалів, зокрема преміальні канали VIP Premiere HD, VIP Megahit HD, також там доступні серіали та прем'єри від HBO, Sony, FOX, Starz.

"Vodafone Україна" зазначає, що Vodafone TV доступний на будь-якому девайсі: мобільних пристроях і планшетах, телевізорах Smart TV (Samsung і LG), домашніх комп'ютерах і ноутбуках через web-версію Vodafone TV.

Один акаунт Vodafone TV можна використовувати на трьох різних пристроях. Щоб почати користуватися послугою, потрібно завантажити і встановити застосунок Vodafone TV на смартфон або планшет і підключити пакет, який цікавить.

Застосунок Vodafone TV можна безоплатно встановити на смартфон або планшет із магазинів застосунків Google Play (для Android) та App Store (для iOS), на телевізори Smart TV із магазинів застосунків Samsung Smart Hub (для Samsung) і LG Smart World (для LG).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА