19:18 03.11.2020

"Vodafone Україна" відновлює нарахування безоплатних послуг медпрацівникам

2 хв читати

Мобільний оператор компанія "Vodafone Україна" відновлює нарахування безоплатних послуг медичним працівникам, повідомила компанія у вівторок.

Оператор автоматично нарахує по 10 Гб мобільного інтернету й 1 тис. хвилин для дзвінків на номери всіх операторів в Україні, включаючи міські мережі, всім лікарям і медичним працівникам, яким нараховували послуги в період загальнонаціонального карантину у квітні-травні 2020 року.

"Допомога медикам для нас пріоритетний напрям допомоги країні під час пандемії коронавірусу. Нині навантаження на лікарів, медсестер, лаборантів та інших медичних працівників зростає з кожним днем. Тому ми робитимемо все можливе, щоб допомогти оптимізувати й полегшити їхню роботу. "Vodafone Україна" нараховує безоплатні хвилини і гігабайти для того, щоб лікарі могли віддалено підтримувати зв'язок із пацієнтами. Це допоможе дотримуватися заходів, що стримують поширення вірусу", - зазначає начальник відділу зв'язків із громадськістю "Vodafone Україна" Вікторія Рубан.

Оператор нараховує безоплатні послуги і клієнтам передплаченого сервісу, і медикам, які користуються контрактною формою обслуговування.

Медичним працівникам, які нещодавно стали клієнтами "Vodafone Україна" і не користувалися безоплатними послугами в квітні-травні 2020 року, необхідно зареєструватися для отримання безоплатного пакету послуг, після чого безоплатні хвилини і гігабайти буде призначено протягом п'яти днів після верифікації номера Національною службою здоров'я України (НСЗУ).

Використовувати їх можна буде протягом 30 днів із моменту призначення. Про призначення послуг кожен абонент отримає SMS повідомлення.

Як повідомлялося, "Vodafone Україна" оцінює обсяг наданих для підтримки українців у період весняного карантину послуг у 30 млн грн і не планує припиняти здійснення цієї підтримки до кінця карантину.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА