20:25 12.11.2020

"Київстар" запустив послугу eSIM для абонентів передоплати

1 хв читати
"Київстар" запустив послугу eSIM для абонентів передоплати

Мобільний оператор компанія "Київстар" запустив послугу вбудованої електронної SIM-картки для абонентів передплаченого зв'язку.

Як зазначається в повідомленні оператора, поширеному в четвер, послуга надається без додаткової плати та внесена в тарифи передоплати "Відео без меж", "Розваги без меж" і "Спілкування без меж".

Електронну SIM-картку можна підключити на сайті магазину оператора або замінити самостійно в застосунку "Мій Київстар".

"eSIM - це вбудована в смартфон або інший девайс SIM-картка. Технологія eSIM дозволяє підключити на один електронний чіп у середньому до п'яти різних номерів залежно від моделі девайсу та перемикатися між ними, без заміни основної SIM-картки", - зазначається в повідомленні.

У "Київстарі" також наголошують, що eSIM має більший ступінь захисту: смартфон захищений від ушкодження через постійну заміну SIM-картки; в разі втрати телефону eSIM не можна викинути, а отже, і ймовірність відшукати девайс зростає.

Оператор також зазначає, що технологія eSIM набуває популярності, й попит на неї зростатиме - за останній рік кількість смартфонів у мережі "Київстар", які підтримують eSIM, зросла на 160%.

Наразі послуга доступна абонентам передоплати, але в перспективі її функціонал буде доступний бізнес-клієнтам і абонентам контрактної форми обслуговування.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА