12:11 19.11.2020

Viber запускає в Україні мобільні платежі за допомогою чат-ботів

1 хв читати
Viber запускає в Україні мобільні платежі за допомогою чат-ботів

Компанія Rakuten Viber запускає в Україні нову функцію - Chatbot Payments, завдяки якій користувачі зможуть самостійно оплачувати товари і послуги за допомогою Google Pay або іншого мобільного гаманця прямо в застосунку.

"Чому ми обрали Україну? Україна - справжній чемпіон із чат-ботів. Велика частина чат-ботів розробляється в цій країні. З мого останнього візиту до України я пам'ятаю, що можна платити за автостраховку у цифровий фірмі. У Європі це не повсюдно, а в Україні це можна зробити... Ми проводили багато зустрічей із підприємцями і зрозуміли: потрібно обрати Україну як наш пілотний ринок", - розповів під час презентації директор із телекомунікаційних партнерств Rakuten Viber Момчил Єленков.

За його словами, дотепер до застосунку вже підключено наступних партнерів: Opendatabot (штрафи за парковку і звітність про нерухомість), YASNO-online (рахунки за електроенергію), pornmone.com (поповнення мобільного), RailwayBot (квитки на проїзд), SynevoUA (медичні тести), Foxtrot (побутова техніка) і 999.ua (доставка їжі).

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА