21:07 09.12.2020

YouTube видалятиме контент із твердженнями про фальсифікацію виборів у США

2 хв читати
YouTube видалятиме контент із твердженнями про фальсифікацію виборів у США

Відеохостинг YouTube буде видаляти будь-які матеріали, які стверджують, що в ході президентських виборів у США мало місце масштабне шахрайство, яке вплинуло на їх результат.

"Достатня кількість штатів сертифікували результати виборів для того, щоб визначити обраного президента. У зв'язку з цим ми почнемо видаляти будь-який контент, завантажений сьогодні або в будь-який час після, який вводить людей в оману, стверджуючи, що широкомасштабне шахрайство або помилки змінили результат президентських виборів США 2020 року", - йдеться в заяві, опублікованій в офіційному блозі YouTube.

Зокрема, з відеохостингу видалятимуть "відео, в яких стверджується, що кандидат в президенти переміг на виборах через широкомасштабні збої програм або помилок при підрахунку". Ця політика починає діяти від сьогодні.

При цьому команда YouTube уточнила, що новини і коментарі з питання виборів "можуть залишитися на сайті в разі, якщо є істотний освітній, документальний, науковий або мистецький контекст".

YouTube також повідомив, що обмеження контенту, пов'язаного з шахрайством на виборах, почалося ще на початку осені.

"З вересня ми припинили активність близько 8 тис. каналів і видалили тисячі згубних і таких, що вводять в оману відео, пов'язаних із виборами, за порушення нашої політики. Близько 77% таких відео були видалені до того, як вони набрали 100 переглядів", - повідомляється в публікації.

Зазначається, що відповідно до правил користування сайтом "забороняється спам, шахрайство ..., а також будь-який контент, спрямований на підбурювання до насильства".

Вибори президента США відбулися 3 листопада. Більшість голосів вже підраховано, однак офіційні результати обробки бюлетенів у Сполучених Штатах будуть відомі пізніше. На підставі наявних даних провідні американські ЗМІ спрогнозували перемогу кандидата від Демократичної парії Джо Байдена на виборах президента. Сам Байден також вважає себе переможцем виборів, з успіхом на них його привітали багато світових лідерів.

Дональд Трамп, який намагався переобратися на пост, з цим не згоден і оскаржує результати голосування в кількох штатах. Адвокати Трампа прагнуть довести, що вибори пройшли з порушеннями, які позбавили його перемоги.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА