12:56 10.12.2020

"Київстар" передав лікарням десять апаратів ШВЛ і 20 моніторів пацієнта в рамках боротьби з COVID-19

2 хв читати
"Київстар" передав лікарням десять апаратів ШВЛ і 20 моніторів пацієнта в рамках боротьби з COVID-19

Мобільний оператор "Київстар" передав лікарням Києва, Черкас, Чернівців, Київської та Вінницької областей десять апаратів ШВЛ і 20 моніторів пацієнта, повідомила прес-служба компанії в четвер.

Відповідно до прес-релізу, медичне обладнання, яке допоможе в лікуванні коронавірусних пацієнтів з ускладненнями, і річний запас витратних матеріалів для нього вже прямує до лікарень і на днях буде встановлено в реанімаційних відділеннях.

"Великий бізнес не може залишатися осторонь від таких викликів для суспільства, як коронавірус. Тому "Київстар" виділив майже 30 млн грн на закупівлю десяти апаратів штучної вентиляції легенів, 20 моніторів пацієнта і майже 7 тис. захисних костюмів", - заявив президент компанії Олександр Комаров.

У повідомленні уточнюється, що апарати штучної вентиляції легенів Savina 300 Select і монітори пацієнта Vista 120 від світового лідера з розробки та виробництва медичного обладнання - німецької компанії Drager у найближчий тиждень буде доставлено до Київської міської клінічної лікарні №4, Білоцерківської лікарні №3, Черкаської міської інфекційної лікарні, Ірпінської центральної міської лікарні, міської лікарні №1 в Чернівцях, Калинівської центральної районної лікарні (Вінницька область).

Зазначено також, що в серпні 2020 року "Київстар" передав 6 851 багаторазовий захисний костюм для медичних працівників до 25 опорних лікарень у 13 областях України.

Благодійну ініціативу оператора було реалізовано за підтримки благодійного фонду "Твоя опора", який провів моніторинг медичних закладів, котрі приймають хворих на коронавірус, і звернувся до компанії з відповідним запитом на благодійну допомогу.

"Завдяки благодійній допомозі "Київстару" ми закупили обладнання експертного класу, яке є очима й інтелектом лікарів. Варто зазначити, що ці апарати штучної вентиляції легенів і монітори пацієнта будуть іще багато років служити на користь українцям навіть після пандемії", - прокоментувала передання обладнання засновниця фонду "Твоя опора" Валерія Татарчук.

Усі благодійні організації, з якими співпрацює "Київстар", пройшли ретельні перевірки на міжнародному рівні групи VEON з етичності ведення своєї діяльності.

Як повідомлялося, "Київстар" за час карантину надав соціальну допомогу у вигляді бонусів на рахунок для майже 70 тис. медпрацівників, а на три літніх місяці їм було надано доступ до безлімітного інтернету.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна має власні розробки, які допоможуть перебити телевізійний сигнал РФ у прикордонні, - Зеленський

Витрати на генеративний ШІ в АТР досягнуть $26 млрд до 2027 року

Tesla просить акціонерів повторно схвалити винагороду Маска в $56 млрд, скасовану судом

Apple розгляне можливість виробництва пристроїв в Індонезії - Кук

ЦПД спільно з TikTok мають намір блокувати "сумнівні" акаунти

Клієнти банків зможуть надсилати довідки про доходи та низку інших документів через "Дію"

Рішення про скасування арешту 19,8% корпоративних прав lifecell дасть змогу закрити угоду з NJJ у максимально короткий термін - CEO "Датагруп-Воля"

КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД ЗАДОВОЛЬНИВ ПОЗОВ LIFECELL, ЗНЯВШИ АРЕШТ ІЗ 19,8% КОРПОРАТИВНИХ ПРАВ КОМПАНІЇ

Фрідман не отримає жодного цента від продажу lifecell, як і передбачають транзакційні документи - Шелемба

SpaceX вивела на орбіту нову групу інтернет-супутників Starlink

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА