13:38 24.12.2020

"Київстар" залучив кредити РБА, Альфа-Банку та ОТП Банку на 4,1 млрд грн

1 хв читати
"Київстар" залучив кредити РБА, Альфа-Банку та ОТП Банку на 4,1 млрд грн

Провідний оператор мобільного зв'язку "Київстар", дочірня компанія VEON в Україні, уклав три двосторонні угоди про беззаставне кредитування з Райффайзен Банком Аваль (РБА), Альфа-Банком та ОТП Банком на загальну суму 4,1 млрд грн, або майже $145 млн.

Як зазначено у повідомленні VEON у четвер, кредитний договір із РБА розрахований на п'ять років, а з Альфа-Банком та ОТП - на три роки.

VEON також зазначила, що аналогічним чином дочірня компанія VEON у Казахстані, "КаР-Тел", уклала двосторонню угоду про беззаставну позику з місцевим FortBank на суму 10 млрд теньге (майже $25 млн) терміном на три роки.

"І "Київстар", і "КаР-Тел" продовжать спостереження за місцевими борговими ринками на предмет подальших можливостей запозичення відповідно до стратегії VEON щодо поліпшення структури капіталу за рахунок довгострокових запозичень у місцевій валюті", - наголошується у повідомленні.

Як повідомлялося, "Київстар" за дев'ять місяців цього року збільшив виручку на 11,4% - до 18,64 млрд грн, а EBITDA - на 17,6%, до 12,53 млрд грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА