18:02 29.12.2020

Vodafone Music відкриває доступ до музичного каталогу Sony Music Entertainment

1 хв читати
Vodafone Music відкриває доступ до музичного каталогу Sony Music Entertainment

 Застосунок Vodafone Music мобільного оператора "Vodafone Україна" відкриває користувачам доступ до музичного каталогу компанії Sony Music Entertainment, яка є другою за величиною компанією звукозапису у світі, повідомила прес-служба оператора у вівторок.

"Тепер у Vodafone Music стало на 1,5 мільйона треків більше. Серед них композиції таких виконавців, як Shakira, Hurts, Michael Jackson, Beyoncé, Justin Timberlake, Leona Lewis, John Legend, Enrique Iglesias і тисячі інших популярних артистів. Сьогодні каталог сервісу налічує понад 30 млн треків українських і зарубіжних виконавців. Нові треки доступні без додаткової плати, в рамках діючих тарифів сервісу", - йдеться в повідомленні.

У "Vodafone Україна" зазначають, що Sony Music працює з усіма жанрами та напрямами музики - це і поп-музика для масового ринку, і класика високого рівня, а також джаз, соул, блюз, кантрі, метал і електронна музика. Рекорд-компанія об'єднує понад 200 лейблів, багато з яких стали легендарними за довгий час своєї успішної роботи - це Columbia, RCA, Arista, Epic, Zomba та інші.

Сервіс Vodafone Music дає можливість слухати пісні без плати за трафік на будь-якому пристрої онлайн і офлайн. Перші 7 днів можна користуватися Vodafone Music безкоштовно, далі - 15 грн за тиждень, загальна вартість сервісу за місяць становитиме близько 60 грн.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА