16:34 06.01.2021

"Київстар" до 24 січня робить можливим підключення тарифу "Дзвінки для батьків" через call-центр

1 хв читати
"Київстар" до 24 січня робить можливим підключення тарифу "Дзвінки для батьків" через call-центр

Абоненти мобільного оператора "Київстар" старшого віку тепер можуть перейти на контрактний тариф без інтернету "Дзвінки для батьків" без підписання договору у фірмовому магазині компанії.

Як повідомила прес-служба компанії в середу, з 6 січня до 24 січня включно, на час посилення карантинних заходів, оператор робить підключення тарифу доступним через call-центр за номером 466.

При цьому "Київстар" зазначає, що до 11 лютого включно абонентам цього тарифу необхідно буде відвідати магазин оператора, щоб підписати договір і повноцінно перейти на умови контрактного обслуговування. Якщо ж абонент не зможе підписати договір протягом цього періоду, він і надалі користуватиметься зв'язком, але на умовах тарифу "Київстар Комфорт".

Підключити тариф "Дзвінки для батьків" можуть абоненти віком від 60 років, якщо їм не потрібен мобільний інтернет.

"Київстар" запустив тариф "Дзвінки для батьків" у січні 2020 року. За рік ним стали користуватися майже 200 тис. абонентів. Найбільшу популярністю він має у жителів Дніпропетровської, Київської та Львівської областей.

Згідно зі статистикою оператора, абоненти з цим тарифом говорять у середньому 950 хвилин на місяць. Це в 1,5 раза більше, ніж у середньому говорять всі абоненти в мережі "Київстар".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА