15:06 14.01.2021

Голова Smart City.UA Юрій Назаров закликав всіх мерів міст приєднатися до руху цифровізації

2 хв читати
Голова Smart City.UA Юрій Назаров закликав всіх мерів міст приєднатися до руху цифровізації

Голова Smart City.UA Юрій Назаров закликав мерів великих та малих міст України долучатися до глобальних процесів цифровізації. Адже перехід від паперового до цифрового документообігу та комфортні для містян онлайн-послуги здатні значно підвищити якість життя громадян. 

“Цей рік обіцяє бути активним в напрямку цифровізації українських міст. Вже зараз керівництво міст та громад розуміє, наскільки важливо впроваджувати технології та наскільки вони можуть полегшити не тільки управління містом, а й створити більш комфортні умови для проживання його мешканців”, - підкреслив Юрій Назаров.

Але, за оцінками реформатора, далеко на всі міські голови, які щиро бажають почути проблеми містян, достатньо поінформовані щодо етапів впровадження концепції “розумних міст”. Ршення наявної проблемі Юрій Назаров бачить у приєднанні мерів українських міст до спільного руху цифровізації.

“Я закликаю всіх мерів міст, лідерів громад приєднуватися до нашого руху цифровізації! Наша команда допомагає запроваджувати рішення, які якісно впливають на життя людей лише у 3 кліки на смартфоні. Наш рух підтримує центральна влада: на проекти цифровізації України в Бюджеті-2021 виділено рекордну сумму - 1,8 млрд грн”, - заявив Юрій Назаров.

За його словами, у 2020 році команда Smart City.UA вже розпочала відповідну роботу: протягом року проведено низку обговорень з приводу побудови "розумного міста" з представниками багатьох міст України. До ініціативи Юрія Назарова вже доєдналися Мукачево, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Ужгород, Житомир, Харків, Біла Церква, Мелітополь, Дніпро та Бровари.

“Переконаний, що цього року родина “розумних міст” в Україні кількісно зросте. За нашими розрахунками, у 2021 році перевагами “розумного міста” зможуть скористатись ще 3 млн українців, а загалом це буде майже 10 млн наших співвітчизників”, - розповів експерт. 

Крім того, Юрій Назаров підкреслив, що концепцію Smart City не треба асоціювати лише з великими містами, адже до процесу цифровізації може приєднатися навіть маленьке містечко з чисельністю населення від 25 тисяч осіб. 

“У невеликих містах впроваджувати такі зміни можна набагато швидше і легше.

Майбутнє вже настало і не варто опиратися прогресу залишаючи розвиток свого міста за бортом всесвітньої цифровізації. Долучайтеся!”, - закликав голова Smart City.UA Юрій Назаров. 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна має власні розробки, які допоможуть перебити телевізійний сигнал РФ у прикордонні, - Зеленський

Витрати на генеративний ШІ в АТР досягнуть $26 млрд до 2027 року

Tesla просить акціонерів повторно схвалити винагороду Маска в $56 млрд, скасовану судом

Apple розгляне можливість виробництва пристроїв в Індонезії - Кук

ЦПД спільно з TikTok мають намір блокувати "сумнівні" акаунти

Клієнти банків зможуть надсилати довідки про доходи та низку інших документів через "Дію"

Рішення про скасування арешту 19,8% корпоративних прав lifecell дасть змогу закрити угоду з NJJ у максимально короткий термін - CEO "Датагруп-Воля"

КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД ЗАДОВОЛЬНИВ ПОЗОВ LIFECELL, ЗНЯВШИ АРЕШТ ІЗ 19,8% КОРПОРАТИВНИХ ПРАВ КОМПАНІЇ

Фрідман не отримає жодного цента від продажу lifecell, як і передбачають транзакційні документи - Шелемба

SpaceX вивела на орбіту нову групу інтернет-супутників Starlink

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА