21:23 20.01.2021

"Vodafone Україна" запустив можливість оплатити адміністративний збір за "Е-Малятко" мобільними коштами

1 хв читати

Мобільний оператор "Vodafone Україна" запустив можливість для абонентів передоплати оплатити коштами на мобільному рахунку адміністративний збір за реєстрацію місця проживання дитини за допомогою сервісу "Е-Малятко".

Як наголошується у повідомленні оператора, поширеному в середу, для цього при оформленні реєстрації батькам потрібно звернутися до адміністратора послуги "Е-Малятко" безпосередньо в пологовому будинку та повідомити про намір розрахуватися мобільними коштами.

"Адміністратор запропонує ввести номер телефону в інтерфейсі ДРАЦС. На зазначений телефон надійде смс із кодом підтвердження платежу, який потрібно ввести в інтерфейс для завершення платежу", - наголошується у повідомленні.

Послуга доступна лише абонентам передоплати. Державне мито становить 13,6 грн, при цьому до кінця лютого 2021 року послуга надається з 0% комісії.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі оператора, з березня 2021 року комісія за оплату адмінзбору "Е-Малятко" з мобільного рахунку становитиме 2,5% або 0,34 грн.

Функція буде доступна для самостійного заповнення заявки батьками після завершення бета-тестування сервісу "Е-Малятко".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА