13:44 22.01.2021

Live Network перезапустить телеканал Kyiv.Live із березня

2 хв читати
Live Network перезапустить телеканал Kyiv.Live із березня

Медіа-холдинг Live Network із 1 березня 2021 року перезапустить телеканал Kyiv.Live, повідомила прес-служба телеканалу.

Нова команда холдингу вже провела дослідження цільової аудиторії, запустила нові проекти та продовжує формувати сітку програмування.

"Ми призначили для себе дату перезапуску телеканалу, це не означає, що канал буде новий. Це швидше сильно оновлений канал. Ми залишимося Kyiv.Live, але сподіваємося, що з 1 березня канал виглядатиме інакше. Наразі ми активно досліджуємо та вивчаємо нашу аудиторію, складаємо програмну сітку. Наприклад, наразі ранкове шоу розпочинається о 8:00, але ми розуміємо, що для Києва та Одеси це пізно, тому що життя кипить вже з 6:00", - зазначила CEO ІКМ Світлана Павелецька.

Вона також повідомила, що створюється лінійне виробництво, адже це дає змогу накопичувати бібліотеку і дає можливість контролювати якість мовлення.

За словами керуючих партнерів медіахолдингу (команда Інституту когнітивного моделювання, ІКМ), попередня команда, завданням якої було запустити телеканали в короткий термін, впоралася з ним і досягла цілі.

Наразі команда ІКМ паралельно працює над розвитком телеканалів Kyiv.Live і Odesa.Live.

Серед завдань, які команда визначила на 2021 рік, - формування сильного HR-бренду та іміджу телеканалів холдингу.

Керуючі партнери холдингу Live Network працюють над підвищенням рейтингів наявних телеканалів холдингу, а також над запуском телеканалу в Харкові та поступово формують мережу регіональної медіаплатформи.

Як повідомлялося, наприкінці грудня 2020 року телеканали Kyiv.live, Odesa.Live і Kharkiv.Live, запуск якого запланований на весну 2021 року, об'єдналися в медіа-холдинг під назвою Live Network.

Зазначається, що управління холдингу здійснюватиме команда Інституту когнітивного моделювання.

Телеканал Kyiv.Live розпочав мовлення 9 серпня 2020 року в аналоговому та цифровому ефірі Т2 у Києві й області. Інвестором телеканалу є народний депутат від парламентської фракції "Опозиційна платформа - За життя" ("ОПЗЖ") Вадим Столар, столичний забудовник, і голова київської парторганізації "ОПЗЖ".

Odesa.live - 2 вересня цього року в цифровому ефірі в Одесі й області та в мережах кабельних операторів замість телеканалу GTV. Із листопада 2020 року Інститут когнітивного моделювання здійснює консультаційний супровід телеканалів холдингу.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА