10:18 03.02.2021

Телеканали 112, ZIK і NewsOne працюватимуть на платформі YouTube

1 хв читати
Телеканали 112, ZIK і NewsOne працюватимуть на платформі YouTube

Три телеканали - "112 Україна", ZIK і NewsOne - мають намір боротися за право бути в ефірі та здійснювати мовлення для українців.

"Медіахолдинг розцінює впровадження санкцій як політичну розправу над невгодними ЗМІ. Після блокування мовлення телеканалів ефіри можна дивитися на YouTube", - повідомляється на сайті "112 Україна", продубльованому на сайтах двох інших телеканалів.

Раніше в NewsOne повідомили, що павільйон кіностудії Довженка, звідки здійснюють мовлення телеканали "112 Україна", NewsOne і ZIK, заблокувала охорона.

"На територію кіностудії не пускали, зокрема, нардепа Тетяну Плачкову. За її словами, охоронець, який блокував їй проїзд, сказав, що робить це за вказівкою нікого не пропускати. У результаті Тетяна Плачкова все-таки потрапила в ефірну студію", - повідомляється на сайті телеканалу.

Станом на 8:45 ранку середи всі сайти телеканалів, що потрапили під санкції, працюють нормально, контент оновлюється відповідно до стандартного режиму роботи телеканалів.

Як повідомлялося, телеканали "112 Україна", NewsOne і ZiK мають намір боротися за своє право здійснювати мовлення та бути в ефірі.

Раніше президент Зеленський ввів у дію рішення РНБО, яким фактично заблокував діяльність трьох телеканалів - 112, NewsOne і ZIK, які пов'язують з одним із лідерів партії "ОПЗЖ" Віктором Медведчуком.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА