15:21 03.02.2021

Мінкультури просить YouTube закрити сторінки NewsOne, ZIK, "112 Україна"

1 хв читати
Мінкультури просить YouTube закрити сторінки NewsOne, ZIK, "112 Україна"

Міністерство культури та інформаційної політики просить YouTube закрити сторінки телеканалів NewsOne, ZIK, "112 Україна" на цій платформі.

"Міністерство культури та інформаційної політики направить до компанії YouTube рішення РНБО України щодо санкцій проти телеканалів NewsOne, ZIK, "112 Україна" з проханням закрити їхні сторінки на YouTube. Адже ці канали - в ефірному, супутниковому чи в інтернет-трансляціях - представляють інформаційну загрозу національній безпеці України, оскільки є не ЗМІ чи звичайним мовником, а частиною пропагандистської війни Росії проти України", - написав міністр Олександр Ткаченко у Telegram-каналі.

Він зазначив, що YouTube керується власною політикою щодо закриття каналів, але висловив упевненість, що популярна платформа має знати про те, хто саме і як фінансує та виробляє ворожий контент.

Як повідомлялося, 2 лютого президент України Володимир Зеленський ввів у дію рішення РНБО, яким фактично заблокував діяльність трьох телеканалів - 112, Newsone та ZIK, які пов'язують з одним із лідерів партії "ОПЗЖ" Віктором Медведчуком.

Згідно з рішенням, персональні спеціальні економічні та інші обмежувальні заходи застосовуватимуться, зокрема, до Тараса Козака та юридичних осіб "Аріадна ТВ", "Новий Формат ТВ", "ТВ Вибір", "Телерадіокомпанія "112-ТВ", "Лідер ТВ", "Партнер ТВ", "Новини 24 години", "Нові комунікації".

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА