18:37 09.02.2021

Користувачі пропозиції "YouTube без перерв" споживають втричі більше трафіку - "Vodafone Україна"

2 хв читати
Користувачі пропозиції "YouTube без перерв" споживають втричі більше трафіку - "Vodafone Україна"

Мобільний оператор компанія "Vodafone Україна" відзначає зростання кількості унікальних користувачів YouTube на місяць серед власних абонентів на 3% за період з червня по листопад 2020 року.

Як зазначається в повідомленні прес-служби мобільного оператора у вівторок, партнерська пропозиція "YouTube без перерв", яка дозволяє абонентам "Vodafone Україна" отримувати нетарифікований доступ до преміум-версії відеосервісу, стала такою популярною серед абонентів оператора, що станом на кінець 2020 року кількість тих, хто скористався пропозицією, перевищила прогнозовану кількість активацій на 10%.

За даними оператора, абоненти, які підключили "YouTube без перерв", споживають у середньому втричі більше трафіку за місяць, ніж інші абоненти "Vodafone Україна", а кількість унікальних користувачів YouTube за місяць серед абонентів оператора збільшилася на 3% за період з червня по листопад 2020 року.

"Враховуючи глобальну популярність платформи YouTube і тренд зростання споживання відеоконтенту, пов'язаний зі змінами способу життя більшості людей, українські споживачі схильні до використання великих обсягів інтернет-трафіку", - наголошують у "Vodafone Україна".

Як повідомлялося, в червні 2020 року "Vodafone Україна" і відеохостинг YouTube уклали угоду про співпрацю, в рамках якої представили пропозицію "YouTube без перерв" із нетарифікованим доступом до відеосервісу і підпискою на YouTube Premium.

YouTube Premium - платна підписка, яка стала доступною з 2018 року й нині налічує понад 30 млн користувачів у всьому світі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА