13:23 18.02.2021

Google платитиме News Corp. за доступ до її контенту в рамках трирічної угоди

1 хв читати
Google платитиме News Corp. за доступ до її контенту в рамках трирічної угоди

Google платитиме американській медіакомпанії News Corp. за її новинний контент у рамках угоди, укладеної сторонами на трирічний термін.

Як повідомила News Corp., угода також передбачає розробку компанією аудіо- та відеоконтенту для платформ Google, що входить до Alphabet Inc.

За даними The Wall Street Journal, що посилається на інформовані джерела, Google заплатить медіакомпанії десятки мільйонів доларів у рамках цієї угоди.

Контент News Corp. буде доступний на декількох платформах Google, включаючи нову платформу Google News Showcase, заявив Дон Гаррісон, який відповідає у Google за глобальні партнерства.

Google News Showcase, яка поки що не запущена в США, показує посилання на новини різних видань, за якими здійснюється перехід безпосередньо на сайти новинних організацій. Сервіс вже працює у Німеччині, Бразилії, а також у Франції, Австралії та низці інших країн.

За словами Гаррісона, партнерами сервісу є понад 500 видань у всьому світі.

News Corp. повідомила, що із приналежних їй видань партнерами Google News Showcase стануть американські The Wall Street Journal, Barron's, Market Watch і New York Post, британські The Time, The Sunday Times і The Sun, а також низка австралійських новинних платформ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА